Nαι, τώρα όλοι ξέρουν τι είναι το Internet.

Ξέρουν τι έιναι το msn, το hi5, το facebook, άντε και το youtube. Ας μάθουμε λοιπόν και κάτι περισσότερο.

Μέσα από  αυτό το blog οι καμμένοι guest συντάκτες και εγώ σαν καμμένη χωστ θα σας μεταφέρουμε λίγη από την ιντερνετική μας κουλτούρα, χωρίς τεχνικούς όρους, επαγγελματικές γνώσεις, και χωρίς καμία εγγύηση βεβαίως ότι αυτά που θα διαβάζετε είναι 100% ορθά. Στο κάτω κάτω, πρόκειται για προσωπική οπτική γωνία και έρευνα για κάθε θέμα με κύριες πηγές το ίδιο το διαδίκτυο, που από τη φύση του είναι κάτι φλου και αβέβαιο, μιας και σπανίως μπορείς να ξέρεις αν αυτά που διαβάζεις σε αυτό είναι όντως αλήθεια.

Welcome και καλή διαμονή. 

18.7.09

Lesson 9: At least i have chicken...

Προειδοποίηση : Το παρακάτω άρθρο ενδέχεται να μην προκαλέσει κανένα απολύτως ενδιαφέρον σε όσους δεν έχουν έστω μια υποτυπώδη σχέση με το Wow ή τουλάχιστον επαφή με κάποιον ο οποίος είναι καμμεν....εεεε...χμμμ..... να "παίζει" Wow.

Υ.Γ. Για τους τελείως άσχετους ( οι οποίοι ευελπιστώ να παραμείνουν άσχετοι εκτός των πληροφοριών που θα αποκομίσουν παρακάτω, εάν συνεχίσουν να διαβάζουν. Ειλικρινά, το λέω γιατί σας νοιάζομαι αγαπητοί μου αναγνώστες.) το WoW αποτελεί συντομογραφία του δημοφιλέστατου online rpg της Blizzard , World of Warcraft.

Προτού συνεχίσω, θα παρακαλούσα όλους εσάς τους γενναίους που αποφασίσατε να πάτε ένα βήμα παρακάτω να δείτε το παρακάτω βίντεο :






Είμαι σίγουρος ότι όσοι δεν έχετε ιδέα από το παιχνίδι δεν καταλάβατε και πολλά εκτός από έναν τυπά να φωνάζει "Leeroy Jenkinsssss".
Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται. Μια παρέα από παίχτες συζητάνε για το ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν στην αποστολή που πρέπει να ολοκληρώσουν καθώς ένας από αυτούς , ο "Leeroy Jenkins" όπως λέγεται το όνομα του χαρακτήρα, είναι μακριά από τον υπολογιστή και δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. Όλη αυτή η προετοιμασία χαραμίζεται όταν ο "Leeroy" επιστρέφει και χωρίς να ξέρει τι έχει συζητηθεί ορμάει στην μάχη φωνάζοντας το όνομα του ως ιαχή πολέμου. όταν όλοι οι χαρακτήρες καταλήγουν νεκροί, η μοναδική αντίδραση του "Leeroy" ήταν η εξής... : "At least i have chicken".

Η όλη φάση αποτέλεσε το σημαντικότερο meme στην ιστορία του παιχνιδιού καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα internetικά φαινόμενα των τελευταίων χρόνων.
Ο ίδιος ο Ben Schultz , στον οποίο ανήκει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας δεν θα μπορούσε να προβλέψει την έκταση την οποία θα έπαιρνε το συγκεκριμένο meme από την στιγμή που το guild του δημοσίευσε το video στο internet.





Για αρχή, η Toyota χρησιμοποίησε το περιστατικό του video για να προβάλει μια διαφήμιση ενός μοντέλου της :



Στην συνέχεια η Blizzard χρησιμοποίησε το όνομα του στο αντίστοιχο trading card game αλλά και στο miniature game της :



http://entertainment.upperdeck.com/wowminis/includes/miniviewer.aspx?id=087


Επίσης αναφέρθηκε σε σχετική ερώτηση στο δημοφιλές αμερικανικο παιχνίδι Jeopardy :



In the end , η Blizzard του απέδωσε τον τελικό φόρο τιμής. Υστεροφημία στο ίδιο το παιχνίδι. Οποιοσδήποτε πήγαινε στο μέρος στο οποίο διαδραματίστηκε το γεγονός και σκότωνε 50 μικρά δρακάκια σε 15 δευτερόλεπτα ξεκλείδωνε το επώνυμο "Jenkins" ΄ώστε να εμφανίζεται μετά το όνομα του χαρακτήρα του. Η ειρωνεία είναι ότι ο ίδιος ο Ben δεν το έχει καταφέρει ακόμα. :P



Για όσους γουστάρουν να το κοιτάξουν και λίγο παραπάνω σας παραθέτω τον παρακάτω ιστότοπο, ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ.
Cheers. ;)

2 bitches said...:

Unknown είπε...

i can't believe you didn't mention Mankrik's wife. :(

Unknown είπε...

xaAXaxAXa!!
Oh my god agit8d. Do you know where Mankrik's wife is? Wt...a beaten corpse? :P

 
design by suckmylolly.com