Nαι, τώρα όλοι ξέρουν τι είναι το Internet.

Ξέρουν τι έιναι το msn, το hi5, το facebook, άντε και το youtube. Ας μάθουμε λοιπόν και κάτι περισσότερο.

Μέσα από  αυτό το blog οι καμμένοι guest συντάκτες και εγώ σαν καμμένη χωστ θα σας μεταφέρουμε λίγη από την ιντερνετική μας κουλτούρα, χωρίς τεχνικούς όρους, επαγγελματικές γνώσεις, και χωρίς καμία εγγύηση βεβαίως ότι αυτά που θα διαβάζετε είναι 100% ορθά. Στο κάτω κάτω, πρόκειται για προσωπική οπτική γωνία και έρευνα για κάθε θέμα με κύριες πηγές το ίδιο το διαδίκτυο, που από τη φύση του είναι κάτι φλου και αβέβαιο, μιας και σπανίως μπορείς να ξέρεις αν αυτά που διαβάζεις σε αυτό είναι όντως αλήθεια.

Welcome και καλή διαμονή. 

15.10.09

Lesson 15: Pedobear for president!



Ω, ναι! Το διασημότερο ίσως meme στο 4chan, το τρισχαριτωμένο και άκρως αξιαγάπητο αρκουδάκι με τάσεις παιδεραστίας -το pedobear- είναι εδώ για να αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα λούτρινα.



Αν κοιμάσαι ακόμα αγκαλιά με αρκουδάκια, εδώ είναι ένα καλό σημείο για να σταματήσεις να διαβάζεις (εκτός αν έχεις πικάντικες φαντασιώσεις με αυτά)...





Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, υπάρχει μια υποσεινήδητη ταύτιση ανάμεσα σε αυτό το γλυκό αρκουδάκι και τους χρήστες του εν λόγω ιστοτόπου, με αποτέλεσμα η φήμη του να μεγαλώνει συνεχώς και η συχνότητα εμφάνισής του σε άκυρα threads να αυξάνεται.

Αν συνδυάσουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του αγαθού αυτού αρκούδου με τους "ελαφρών ηθών" κανόνες του 4chan, βλέπουμε να ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρόν για τους απανταχού ερασιτέχνες του photoshop. Προφανώς δεν πρόκειται να ποστάρω κάτι τέτοιο εδώ επειδή "κάποια" θα έρθει μέσα απο τη γραμμή του τηλεφώνου για μια βόλτα και τα οπίσθιά μου θα μείνουν μισά, άρα μόνο μια επίσκεψη θα σας πείσει αν σταθείτε τυχεροί.



Φυσικά δεν λείπουν και οι παραλληλισμοί με τον εθνικό ήρωα του κράτους του 4chan, τον V.


Και επειδή δεν κάνουμε μπακαλοδουλειές, αυτό το άρθρο έχει πιστοποιηθεί κατά ISO:9001 και έχει σφραγίδα ποιότητας.

He approves! Do you?

4 bitches said...:

Unknown είπε...

LoL! Μου θυμίζει το sexual harrasment panda από το South Park.
Η ανθρωπότητα πάει από το κακό στο καλύτερο! :P

Chris είπε...

Η πλάκα είναι πως έχει τις ρίζες του σε κάτι Ιαπωνικό, και αυτό. (ξέρω ξέρω τι έκπληξη). Είχε κάνει και μια εμφάνιση στα γκράφιτι του Jet Set Radio Future.

Parakmiako Ergaleio είπε...

Αυτό το αρκουδάκι είναι άσχημο. Τέλοςςςς.

Vetusomaru είπε...

Wow! Eλληνικό άρθρο για τον ανεπανάληπτο Pedobear. Eίχα να το δω κι αυτό... :P

 
design by suckmylolly.com